Hrvatski   Magyar   English  
Početna Kontakti Prijava
 
Projekt Aktivnosti Eksperti Tehnologija B2B događaji Blog Dokumenti  
 
 
Članak

  Održana radionica Planiranje i kreativno razmišljanje u ICT-u
23.11.2012.  

Dana 22. listopada 2012. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održana je radionica „Planiranje i kreativno razmišljanje u ICT-u“. Radionica je bila namijenjena postojećim poslovnim subjektima, start-upovima i onima koji razmišljaju o ostvarenju poslovnog pothvata, bez obzira na predznanja iz poduzetništva i struke.

Polaznici su imali priliku proširiti svoje spoznaje, steći nove vještine i upoznati jednostavne alate putem kojih mogu pokrenuti svoju poslovnu kreativnost i povećati svoju učinkovitost te su koristeći raznolike tehnike kreativnog razmišljanja mogli naučiti kako promicati poslovnu učinkovitost te rješavati probleme u poslovanju.

Veća učinkovitost i kreativnost u cjelokupnom poslovnom procesu te spoznaja o važnosti poslovnog planiranja doprinijeti će stvaranju poticajnog poduzetničkog okuženja, razotkriti prednosti i nedostatke i stvoriti nove spoznaje i mogućnosti poboljšanja na različitim razinama poslovanje – od operativne do strateške razine. Polaznici su također mogli naučiti kako uspješno planirati i razvijati svoj poduzetnički kontinuum, te spremno odgovarati izazovima brzih promjena uvjeta na tržištu, kojima je posebno izložen ICT sektor.

Radionica je organizirana u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering kojeg sufinancira Europska unija u okviru drugog poziva IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, te projekta ePoslovanje - Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja u kojem je glavni partner Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Projekt je usmjeren na razvoj gospodarske suradnje i ljudskih resursa kroz zajedničke istraživačke, razvojne i inovacijske napore sveučilišnih i nesveučilišnih institucija, kao i privatnih tvrtki u suradnji s tehnološko-inovacijskim centrima.slike/32_1.jpg
 
slike/32_2.jpg
 
slike/32_3.jpg
 
slike/32_4.jpg
 

 
   
Povratak na prethodnu stranicu

 

 


 
 
Projektni partneri