Hrvatski   Magyar   English  
Početna Kontakti Prijava
 
Projekt Aktivnosti Eksperti Tehnologija B2B događaji Blog Dokumenti  
 
 
Članak

  Posjet Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Campusu Nagykanizsa Sveučilišta Pannonia
26.10.2012.  

Međimursko veleučilište u Čakovcu u sklopu projekta „I3CT Crossborder Clustering“ IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, posjetilo je 26. listopada 2012. kolege iz Campusa Nagykanizsa Sveučilišta Pannonia. Cilj studijskog posjeta bila je razmjena iskustava i praksi u području IKT edukacije, stvaranje temelja za buduću suradnju te kreiranje zajedničkih projekata.
Navedene ustanove, partneri u projektu „I3CT Crossborder Clustering“, održali su zajednički sastanak na kojem je u prvom dijelu Međimurskom veleučilištu u Čakovcu bio predstavljen način rada i funkcioniranja Campusa Nagykanizsa. U drugom dijelu sastanka dogovarale su se konkretne aktivnosti vezane za kreiranje zajedničkih obrazovnih programa, razmjenu studenata i nastavnog osoblja. Neformalni dio studijskog posjeta nastavljen je turističkim obilaskom grada Nagykanizse i zajedničkim ručkom.
Studijski posjet ocijenjen je iznimno kvalitetnim temeljem za stvaranje mreže kontakata između dvije visokoobrazovne ustanove s ciljem podizanja kvalitete poslovanja.slike/20_st1.jpg
 
slike/20_st2.jpg
 
slike/20_st3.jpg
 
slike/20_st4.jpg
 
slike/20_st5.jpg
 
slike/20_st6.jpg
 
slike/20_st7.jpg
 
slike/20_st8.jpg
 

 
   
Povratak na prethodnu stranicu

 

 


 
 
Projektni partneri