Hrvatski   Magyar   English  
Početna Kontakti Prijava
 
Projekt Aktivnosti Eksperti Tehnologija B2B događaji Blog Dokumenti  
 
 
Članak

  Suradnja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i Sveučilišta Pannonia Nagykanizsa
21.9.2012.  

Dana 21. rujna 2012. godine po prvi puta se diljem Europe slavio Dan europske suradnje u sklopu europskog tjedna koji je trajao od 17. do 23. rujna 2012., a uključivao je 75 različitih programa i više od 100 lokalnih događanja. Cilj kampanje, čiji je službeni slogan „Zajedničke granice nas približavaju”, je promovirati suradnju između europskih regija i država te postignuća kojima je ona rezultirala.
Međimursko veleučilište u Čakovcu u sklopu projekta „I3CT Crossborder Clustering” IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, ugostilo je u studijskom posjetu kolege iz Sveučilišta Pannonia iz Nagykanizse. Cilj studijskog posjeta je razmjena iskustava i praksi u području IKT edukacije. Obje ustanove trenutno u sklopu projekta kreiraju e-learning tečajeve ne tri jezika (mađarski, engleski i hrvatski) koji će biti dostupni svim studentima.
Partnerima iz Sveučilišta Pannonia predstavljen je rad Veleučilišta, računalna predavaonice koja je opremljena najsuvremenijom opremom iz projektnih sredstava te je nakon službenog dijela druženje nastavljeno u turističkom kompleksu u Murskom Središću.
Slijedeći korak u nastavku suradnje je studijski posjet predavača i osoblja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Sveučilištu Pannonia tijekom listopada tekuće godine.slike/15_STour1.JPG
 
slike/15_STour2.JPG
 
slike/15_STour3.jpg
 
slike/15_STour4.jpg
 

 
   
Povratak na prethodnu stranicu

 

 


 
 
Projektni partneri